Terpene Truths: Limonene

St๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜€ ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐—ฑ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—–๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ง๐—ฎ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ข๐—š ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜† ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฝ, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜โ€™๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜€ ๐˜๐—ผ ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฒ. ๐—•๐˜‚๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฑ ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ๐—ธ๐—ป๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐—ฑ ๐—ต๐—ฎ๐˜€ ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ณ๐—ถ๐˜๐˜€?

via GreenCamp

๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐˜…๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜† ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€-๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—น๐˜† ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ ๐—ณ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜† ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑโ€” ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ผ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€, ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐˜€, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€, ๐—ถ๐˜๐˜€ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—น๐—ฑ ๐—ฏ๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ด๐—ต.
๐—œ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐˜† ๐—ฎ๐—ถ๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ต๐—ถ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐˜‚๐—บ๐—ผ๐—ฟ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐˜๐—ต. ๐—œ๐—ป ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฒ, ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€, ๐—ฑ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜† ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ-๐Ÿฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐˜€ ๐—ฝ๐˜‚๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐˜€ ๐—ผ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ. ๐—œ๐—ป๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฏ๐—น๐—ฒ โ€™๐—ฐ๐—ฎ๐˜‚๐˜€๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ผ๐—ฏ๐˜ƒ๐—ถ๐—ผ๐˜‚๐˜€, #๐—ณ๐˜‚๐—ฐ๐—ธ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ. ๐—œ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐˜† ๐—น๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ธ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ.

๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฑ, ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ-๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜€ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ป๐—ผ๐˜ ๐—ณ๐˜‚๐—น๐—น๐˜† ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—ฏ๐˜‚๐˜ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—ณ๐—ถ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐—ต๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—ณ ๐—ช๐—ต๐—ถ๐˜๐—ฒ ๐—™๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ข๐—š ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ๐—ป ๐˜€๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€.
๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐˜„ ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐—ผ๐—บ๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜† ๐—ถ๐—ป ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ป๐—ฒ๐˜…๐˜ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐—ต!

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: